Referentienummer: 59025

Volkshuisvesting
Projectmanager Vastgoed (specialisatie duurzaamheid)
59025

Projectmanager Vastgoed (specialisatie duurzaamheid)

Doortastende en creatieve projectmanager Vastgoed die de duurzaamheidsopgave naar een hoger plan tilt

Volg ons op LinkedIn voor de laatste vacatures
Voor Volkshuisvesting zoekt ERLY een doortastende en creatieve projectmanager Vastgoed die de duurzaamheidsopgave naar een hoger plan tilt
Volkshuisvesting is in beweging en bevindt zich op dit moment in een nieuwe ontwikkelfase waarbij zij volop bezig is om richting en invulling te geven aan een nieuwe organisatie. Om de visie en missie waar te maken is onlangs de inrichting van de organisatie aangepast.

De strategische vastgoedopgave vraagt de komende jaren een structurele uitbreiding van de afdeling Vastgoed. Voor de voorbereiding, de coördinatie en uitvoering van de duurzaamheids- en renovatieprojecten zoeken wij voor Volkshuisvesting een ervaren Projectmanager. De komende jaren willen we met tientallen projecten meer dan tweeduizend woningen verduurzamen en/of renoveren om onze portefeuille geschikt te maken voor de toekomst.
Profiel
De Projectmanager Vastgoed is sparringpartner van de Manager Vastgoed en verantwoordelijk voor de uitvoer van de duurzaamheidsopgave. De opdrachten zijn gebaseerd op de portefeuillestrategie en worden verstrekt door de assetmanagers. Opdrachten weet je te vertalen naar concrete projecten die je begeleidt en bewaakt in de verschillende fasen van vastgoedontwikkeling.

Je adviseert over de wijze van inkoop en aanbesteding van de projecten. Vervolgens manage je het totale proces, afhankelijk van de gemaakte keuze. Wanneer projecten extern worden door ketenpartners worden uitgevoerd, fungeer je als opdrachtgever en blijf je nauw betrokken bij deze opdrachten.

Wanneer een opdracht intern wordt uitgewerkt geef je in je rol als projectmanager functioneel sturing aan een intern team en werk je samen met hen aan de ontwikkeling en realisatie van verduurzamings- en renovatieprojecten. Je bent verantwoordelijk voor de realisatie van de projectopdracht. Je benoemt en bewaakt de GOTIK-kaders, coördineert onderzoek, werkt scenario’s uit en faciliteert de besluitvorming door het MT. Vervolgens ben je opdrachtgever naar de projectleiders richting realisatiefase. Complicaties en kansen vertaal je proactief in concrete voorstellen die je met de assetmanager e.a. overlegt.

Je bent verantwoordelijk voor heldere afwegingen, een goede planning en zorgt dat jouw projecten accuraat worden opgenomen in de meerjarenbegroting en tussentijdse rapportages.  
Functie-eisen
    • HBO/WO werk- en denkniveau;
    • relevante kennis en aantoonbare expertise op het gebied van duurzaamheid en renovatie;
    • ervaring met projectmanagement en bijbehorende sturing en verantwoording;
    • ervaring met inkoop en aanbesteding;
    • ruime ervaring in aansturing en ontwikkeling van meerdere vastgoedprojecten tegelijk;
    • minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie.
Reactie en procedure
Het is niet meer mogelijk te reageren op deze vacature.
Sollicitatieformulier

|

Voornaam *
Achternaam *
E-mail adres *
Motivatiebrief
CV uploaden *
Ik accepteer het privacy statement *

Direct solliciteren
logo
Volkshuisvesting| Arnhem
Volkshuisvesting is een lokaal verankerde woningcorporatie die met 140 collega’s samen werkt aan ruim 13.000 betaalbare en goede woningen in veilige en krachtige wijken in Arnhem. Huidige en toekomstige veranderingen leveren nieuwe vragen over wonen op. Voor bewoners, voor partners en voor de organisatie. Door gerichte samenwerking worden vanuit gezamenlijke energie en kracht nieuwe antwoorden en de weg vooruit gevonden, want: Samen werkt!
header-vacatures

Open Sollicitatie

Wij nemen contact met u op zodra wij passende functie voor u hebben.
OCPS

Opleiding Commissarissen Publieke Sector

Dé opleiding voor wie commissaris wil worden in de publieke sector
Opleiding Bestuurder Corporatie

Opleiding Bestuurder Corporatie 21ste eeuw

De opleiding voor nieuwe en aankomende bestuurders met een unieke meeloopstage
Solliciteer hier

Uw achternaam (verplicht)

Uw voornaam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Motivatiebrief uploaden

CV uploaden

Geef uw interesse aan

 Commissarissen en toezichthouders Bestuur & Directie Management Professionals Interim