Referentienummer: 59056

SSh Student Housing
Manager Wonen
59056

Manager Wonen

Ondernemende en verbindende manager met visie op studentenhuisvesting

Volg ons op LinkedIn voor de laatste vacatures
Voor de SSH zoeken wij een ondernemende en verbindende manager met visie op studentenhuisvesting
De SSH wordt aangestuurd door een directeur-bestuurder die samen met het managementteam (manager Wonen, manager Finance & Control, manager Strategie, Communicatie en Vastgoedsturing, manager Informatie & Automatisering en manager Onderhoud en Verbetering. Ook de directeur van Jebber BV maakt deel uit van het MT) richting geeft aan de organisatie. 

Samen met de SSH zoeken wij een ondernemende en verbindende manager Wonen met visie op studentenhuisvesting.
Afdeling Wonen
De afdeling Wonen bestaat uit zes regionale Verhuurteams, team Huurondersteuning en team Projecten Wonen. De meeste teams worden aangestuurd door een teamleider. Team Projecten Wonen, Goeie Buur en de adviseurs sociaal domein worden direct aangestuurd door de manager Wonen. Door gerichte samenwerking binnen en tussen de teams kan de dienstverlening zo goed mogelijk verlopen.
In totaal werken er circa 60 medewerkers op deze afdeling. De verbinding en samenwerking tussen deze verschillende teams, waarvan sommige ook in andere steden zijn gevestigd, vraagt bijzondere aandacht van de manager Wonen.
De manager Wonen opereert op strategisch en tactisch niveau en geeft - binnen de kaders van de strategische visie - richting en sturing aan bedrijfsprocessen, beleidsontwikkeling en projecten die onder de afdeling Wonen vallen.
Profiel
De nieuwe manager Wonen heeft visie op wonen en de veranderende wereld van studenten en weet de teams mee te nemen in nieuwe ontwikkelingen. Je kunt op strategisch niveau schakelen, bent daadkrachtig en resultaatgericht en indien nodig bereid om een stap opzij te doen als dat bijdraagt aan het behalen van concreet resultaat. Binnen het MT maak je je hard voor thema’s die in de buitenwereld en voor studenten belangrijk zijn.

Als manager Wonen fungeer je als schakel: je brengt buiten naar binnen en andersom. Je maakt van nature makkelijk contact en bent sterk in het onderhouden van relaties. Je krijgt energie van het actief ontmoeten van mensen en je bent in staat om het gesprek op verschillende niveaus te voeren. Je wilt graag bouwen aan een positieve en goede samenwerking met bewoners, gemeenten en andere partners.

We zijn op zoek naar een manager Wonen die de kernwaarden persoonlijk, ondernemend en duidelijk omarmt richting bewoners maar ook naar de teams waaraan leiding wordt gegeven.

Als coachend leidinggevende ga je uit van vertrouwen en geef je binnen de kaders ruimte voor eigen initiatief. Je weet te inspireren en denkt als sparringpartner kritisch mee op vraagstukken. Voor collega’s ben je zichtbaar en laagdrempelig bereikbaar: je bent gewend om bottom-up te sturen en betrekt zowel intern collega’s van verschillende afdelingen als relevante samenwerkingspartners van buiten.  
Functie-eisen
Voor dit profiel zoeken wij bij voorkeur een kandidaat met:
  • Academisch werk- en denkniveau;
  • Minimaal 5 jaar relevante leidinggevende werkervaring;
  • Kennis van de corporatiesector en wonen in het bijzonder is een pré;
  • Verfrissende kijk op bijvoorbeeld customer journey en innovaties;
  • Ervaring en affiniteit met het opbouwen en onderhouden van relaties.
De procedure is afgerond
Sollicitatieformulier

|

Voornaam *
Achternaam *
E-mail adres *
Motivatiebrief
CV uploaden *
Ik accepteer het privacy statement *

Direct solliciteren
download
SSH Student Housing | Utrecht
Met bijna 19.000 kamers en woningen is SSH Student Housing één van de grootste studentenhuisvesters van Nederland.
De SSH werkt in zes universiteits- en hbo-steden: Utrecht en omgeving, Rotterdam, Groningen, Tilburg en Zwolle. De SSH wil studenten goed en betaalbaar huisvesten in het perspectief dat deze jonge mensen een (meer) zelfstandig leven gaan opbouwen. Zoals zij het zelf stelt: ‘het echte leven begint bij de SSH’.
header-vacatures

Open Sollicitatie

Wij nemen contact met u op zodra wij passende functie voor u hebben.
OCPS

Opleiding Commissarissen Publieke Sector

Dé opleiding voor wie commissaris wil worden in de publieke sector
Opleiding Bestuurder Corporatie

Opleiding Bestuurder Corporatie 21ste eeuw

De opleiding voor nieuwe en aankomende bestuurders met een unieke meeloopstage
Solliciteer hier

Uw achternaam (verplicht)

Uw voornaam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Motivatiebrief uploaden

CV uploaden

Geef uw interesse aan

 Commissarissen en toezichthouders Bestuur & Directie Management Professionals Interim