Referentienummer: 59034

Servatius
Directeur-bestuurder
59034

Directeur-bestuurder

Inspirerende directeur-bestuurder die met de juiste balans zowel intern alsook extern de verbinding weet te leggen

Volg ons op LinkedIn voor de laatste vacatures
Voor Servatius zoeken wij een inspirerende directeur-bestuurder die met de juiste balans zowel intern alsook extern de verbinding weet te leggen
Servatius wil een maatschappelijk ondernemer zijn: Samenwerken met partners en de huurderbelangenorganisatie, een wendbare en eigentijdse organisatie, zorgen voor continuïteit op zowel volkshuisvestelijk als financieel vlak. Op het gebied van service & dienstverlening wil Servatius de tevredenheid van de huurders nog verder verhogen, door beschikbaarheid, besluitvaardigheid en bejegening te verbeteren. Naast een grote opgave op het gebied van het verduurzamen van de woningvoorraad in relatie tot betaalbaarheid, gaat het natuurlijk ook om de kwaliteit van leven. Er ligt een gezonde basis met voldoende kansen om te vernieuwen in een geweldige stad!

Eind 2022 zal de huidige directeur-bestuurder de organisatie gaan verlaten. De Raad van Commissarissen van Servatius is daarom op zoek naar een nieuwe directeur-bestuurder.
Profiel
De nieuwe directeur-bestuurder heeft samen met het managementteam de verantwoordelijkheid om te zorgen dat de ambities van Servatius worden verwezenlijkt. 
Servatius heeft behoefte aan een nieuwe directeur-bestuurder die vanuit vertrouwen en oprecht interesse mensen in hun kracht kan zetten en daarbij durft los te laten, tegengeluid weet te waarderen, maar uiteindelijk wel daadkracht toont, rolvast is en keuzes durft te maken.
Reactie en procedure
Het is niet meer mogelijk te reageren op deze vacature.
Sollicitatieformulier

|

Voornaam *
Achternaam *
E-mail adres *
Motivatiebrief
CV uploaden *
Ik accepteer het privacy statement *

Direct solliciteren
logo-header servatius
Servatius | Maastricht
Servatius is een vooruitstrevende woningcorporatie met zo'n 10.000 verhuureenheden in Maastricht-Heuvelland, een uitdagend werkgebied.
Servatius zorgt vooral voor woningen voor iedereen die aangewezen is op sociale huur: gezinnen, senioren, studenten, starters, etc. De doelgroep is divers in afkomst, opleiding, inkomen, gezondheid en welbevinden.