Referentienummer: 19790

ERLY, the Consulting Company
Projectmanager
19790

Projectmanager

Verantwoordelijk voor de organisatie van opleidingen en projecten voor een betere publieke sector

Volg ons op LinkedIn voor de laatste vacatures
Voor onze organisatie zijn wij op zoek naar een enthousiaste projectmanager voor de organisatie van opleidingen en projecten voor de publieke sector
Alle medewerkers van ERLY zijn enorm betrokken en gedreven en willen graag bijdragen aan een verdere professionalisering en positionering van de publieke sector. We voelen ons thuis bij organisaties die zich richten op mensgericht, duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Met andere woorden: voor organisaties die zich focussen op de lange termijn en investeren in mens en omgeving, zijn we graag kritische en betrokken adviseurs. Zo leveren we samen met onze relaties maatschappelijke meerwaarde.

Als projectmanager binnen ons team organiseer je opleidingstrajecten voor directeuren, bestuurders en commissarissen. Je bent het eerste aanspreekpunt, verzorgt de communicatie en de planningen en zorgt dat een opleidingsdag goed verloopt. Je hebt daarbij te maken met docenten, opdrachtgevers en deelnemers. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor diverse wervings- en adviesprojecten. Dit betekent dat je goed moet kunnen schakelen op uiteenlopende onderwerpen zonder het overzicht op het totaal te verliezen. Je bent gewend snel en in een hoog werktempo te werken en weet daarbij toch zorgvuldig en accuraat te blijven.
Profiel
Je bent gedreven, ondernemend en proactief en beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je houdt van de zelfstandigheid en vrijheid om zelf je werk in te richten en bent continue bezig om de lat daarbij nog hoger te leggen. Je weet op hoog niveau contacten te onderhouden en toont je betrokken naar al onze relaties. Je vindt het leuk om deel uit te maken van een team waar hard gewerkt wordt en ook veel gelachen wordt, kortom die het echt leuk vinden wat ze doen!
Functie-eisen:
  • Minimaal HBO-opleiding
  • 3 tot 7 jaar werkervaring
  • Kunnen communiceren op niveau van bestuurders en commissarissen
  • Ervaring met organisatie van opleidingen en projecten
  • Digitaal vaardig en bekend met (online) marketingcommunicatie
  • Gestructureerd, betrokken, loyaal en klantgericht
  • Groot verantwoordelijkheidsgevoel, proactief en hart voor de zaak
  • Maatschappelijk betrokken en mee willen bouwen aan een betere wereld
Reactie
Ben jij die enthousiaste projectmanager die ons team wil versterken? Stuur dan je brief met CV naar ERLY, the consulting company, t.a.v. Tristan Vos, telefoon (035) 5430088, e-mail: sollicitatie@erly.nl o.v.v. ref.nr. 19790.
Sollicitatieformulier

|

Voornaam *
Achternaam *
E-mail adres *
Motivatiebrief
CV uploaden *
Ik accepteer het privacy statement *

Direct solliciteren
logo
ERLY | Baarn
ERLY, the consulting company is al meer dan 30 jaar het adviesbureau op bestuurlijk niveau voor de publieke sector.

Naast opleidingen voor bestuurders en toezichthouders, geven wij ook advies en verzorgen wij de werving & search voor organisaties in het maatschappelijk middenveld.