Referentienummer: 19791

ERLY, the Consulting Company
Officemanager
19791

Office manager

Voor onze organisatie zijn wij op zoek naar een enthousiaste office manager die op niveau zaken kan organiseren

Volg ons op LinkedIn voor de laatste vacatures
Voor onze organisatie zijn wij op zoek naar een enthousiaste office manager voor de ondersteuning bij de organisatie van opleidingen en projecten voor de publieke sector
Alle medewerkers van ERLY zijn enorm betrokken en gedreven en willen graag bijdragen aan een verdere professionalisering en positionering van de publieke sector. We voelen ons thuis bij organisaties die zich richten op mensgericht, duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Met andere woorden: voor organisaties die zich focussen op de lange termijn en investeren in mens en omgeving, zijn we graag kritische en betrokken adviseurs. Zo leveren we samen met onze relaties maatschappelijke meerwaarde.

Als office manager ben je het centrale aanspreekpunt voor onze adviseurs, opdrachtgevers, kandidaten, docenten en cursisten. Je bent verantwoordelijk voor een soepele en efficiënte interne organisatie, waaronder het maken van afspraken, bewaken van planningen, uitvoering van marketing &  (online) communicatiestrategie en andere voorkomende zaken. Je ondersteunt de adviseurs bij hun dagelijkse werkzaamheden en speelt een centrale rol in de begeleiding van de procedures, assessments en de organisatie van opleidingen. Kortom de totale procesgang van het kantoor ligt in jouw handen!
Profiel
Je bent enthousiast en pro-actief en hebt bij voorkeur ervaring in een soortgelijke functie. Je bent een goede organisator die op niveau kan communiceren en binnen de dynamiek van ons bureau het overzicht weet te bewaken. Door je flexibele en positieve instelling weet je onze opdrachtgevers voor je te winnen en zorg dat alles vlekkeloos verloopt. Gevoel voor humor mag daar niet ontbreken. Wij bieden je veel zelfstandigheid en vrijheid om zaken naar eigen inzicht op te pakken, een open en prettige werksfeer en alle ruimte om met ons mee te denken om de interne organisatie nog verder te verbeteren.
Functie-eisen:
  • Minimaal HBO-opleiding
  • 3 tot 7 jaar werkervaring
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Office en andere ICT-systemen zijn een tweede natuur voor jou
  • Gestructureerd, betrokken, loyaal en klantgericht
  • Groot verantwoordelijkheidsgevoel, proactief en hart voor de zaak
  • Maatschappelijk betrokken en mee willen bouwen aan een betere wereld
Reactie
Ben jij die enthousiaste office manager die ons team wil versterken? Stuur dan je brief met CV naar ERLY, the consulting company, t.a.v. Tristan Vos, telefoon (035) 5430088, e-mail: sollicitatie@erly.nl o.v.v. ref.nr. 19791.
Sollicitatieformulier

|

Voornaam *
Achternaam *
E-mail adres *
Motivatiebrief
CV uploaden *
Ik accepteer het privacy statement *

Direct solliciteren
logo
ERLY | Baarn
ERLY, the consulting company is al meer dan 30 jaar het adviesbureau op bestuurlijk niveau voor de publieke sector.

Naast opleidingen voor bestuurders en toezichthouders, geven wij ook advies en verzorgen wij de werving & search voor organisaties in het maatschappelijk middenveld.