Referentienummer: 59013

Volkshuisvesting
Manager Wonen
59013

Manager Wonen

Netwerker die buiten naar binnen haalt en kan bouwen aan een nieuw team.

Volg ons op LinkedIn voor de laatste vacatures
Voor Volkshuisvesting, zoekt ERLY een netwerker die buiten naar binnen haalt en kan bouwen aan een nieuw team.
Kort introductiefilmje: 3 managers

Volkshuisvesting is in beweging en bevindt zich op dit moment in een nieuwe ontwikkelfase waarbij zij volop bezig is om richting en invulling te geven aan een nieuwe organisatie. Om de visie en missie waar te maken is onlangs de inrichting van de organisatie aangepast. Hierbij is ook aandacht voor verandering van de cultuur en een bijbehorend nieuw leiderschap die aansluiten bij de nieuwe werkelijkheid waarin corporaties moeten functioneren.

De organisatie wordt aangestuurd door de directeur bestuurder die samen met vier managers het MT vormt. Ook de strategisch adviseur maakt hier deel van uit. Het succes van de nieuwe ontwikkelfase staat of valt met de juiste bemensing, vooral op managementniveau. Volkshuisvesting is daarom op zoek naar drie gedreven en energieke managers, die in staat zijn om medewerkers in de verandering mee te nemen en samen met de andere MT leden als team samen te bouwen aan de nieuwe organisatie. Het gaat om een manager Bedrijfsvoering, manager Wonen en een manager Vastgoed.

Lees hieronder meer over het profiel van manager Wonen.
Profiel
Je hebt een groot maatschappelijk hart en houdt het gezamenlijk resultaat voor ogen. Je bent daadkrachtig en indien nodig bereid om een stap opzij te doen als dat bijdraagt aan het behalen van concreet resultaat. Binnen het MT maak je je hard voor thema’s die in de buitenwereld en voor bewoners belangrijk zijn.

Als manager Wonen fungeer je als schakel: je brengt buiten naar binnen en andersom en beschikt over een groot (lokaal) netwerk in het maatschappelijk middenveld. Je maakt van nature makkelijk contact en bent sterk in het onderhouden van relaties. Energie krijg je van het actief ontmoeten van mensen en je bent in staat om het gesprek op verschillende niveaus te voeren.

Als coachend leidinggevende ga je uit van vertrouwen en geef je binnen de kaders ruimte voor eigen initiatief. Je weet te inspireren en denkt als sparringspartner kritisch mee op vraagstukken. Voor collega’s ben je zichtbaar en laagdrempelig bereikbaar: je bent gewend om bottom-up te sturen en betrekt zowel intern collega’s van verschillende afdelingen als relevante samenwerkingspartners van buiten.  
Functie-eisen
    • HBO/ WO werk- en denkniveau;
    • Minimaal 5 jaar relevante leidinggevende werkervaring;
    • Kennis van de corporatiesector en wonen in het bijzonder is een pré;
    • Leidinggevende kwaliteiten;
    • Een klantgerichte houding;
    • Ervaring en affiniteit met dienstverlening.
Reactie en procedure
Ben jij de netwerker die buiten naar binnen haalt en kan bouwen aan een nieuw team? Dan nodigen wij je graag uit om je brief met cv te sturen aan ERLY, the consulting company, t.a.v. drs. Karin Broekhuizen, telefoon (035) 5430088, e-mail: sollicitatie@erly.nl o.v.v. ref. nr. 59013.

Vanzelfsprekend is een vertrouwelijke behandeling van je gegevens gewaarborgd.
Sollicitatieformulier

|

Voornaam *
Achternaam *
E-mail adres *
Motivatiebrief
CV uploaden *
Ik accepteer het privacy statement *

Direct solliciteren
logo
Volkshuisvesting| Arnhem
Volkshuisvesting is een lokaal verankerde woningcorporatie die met 140 collega’s samen werkt aan ruim 13.000 betaalbare en goede woningen in veilige en krachtige wijken in Arnhem. Huidige en toekomstige veranderingen leveren nieuwe vragen over wonen op. Voor bewoners, voor partners en voor de organisatie. Door gerichte samenwerking worden vanuit gezamenlijke energie en kracht nieuwe antwoorden en de weg vooruit gevonden, want: Samen werkt!
header-vacatures

Open Sollicitatie

Wij nemen contact met u op zodra wij passende functie voor u hebben.
OCPS

Opleiding Commissarissen Publieke Sector

Dé opleiding voor wie commissaris wil worden in de publieke sector
Opleiding Bestuurder Corporatie

Opleiding Bestuurder Corporatie 21ste eeuw

De opleiding voor nieuwe en aankomende bestuurders met een unieke meeloopstage
Solliciteer hier

Uw achternaam (verplicht)

Uw voornaam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Motivatiebrief uploaden

CV uploaden

Geef uw interesse aan

 Commissarissen en toezichthouders Bestuur & Directie Management Professionals Interim