Referentienummer: 59012

Volkshuisvesting
Manager Vastgoed
59012

Manager Vastgoed

Een kritische sparringpartner met oog voor mensen en een visie op vastgoed

Volg ons op LinkedIn voor de laatste vacatures
Voor Volkshuisvesting, zoekt ERLY een kritische sparringpartner met oog voor mensen en een visie op vastgoed
Kort introductiefilmje: Volkshuisvesting

Volkshuisvesting is in beweging en bevindt zich op dit moment in een nieuwe ontwikkelfase waarbij zij volop bezig is om richting en invulling te geven aan een nieuwe organisatie. Om de visie en missie waar te maken is onlangs de inrichting van de organisatie aangepast. Hierbij is ook aandacht voor verandering van de cultuur en een bijbehorend nieuw leiderschap die aansluiten bij de nieuwe werkelijkheid waarin corporaties moeten functioneren.

De organisatie wordt aangestuurd door de directeur bestuurder die samen met vier managers het MT vormt. Ook de strategisch adviseur maakt hier deel van uit. Het succes van de nieuwe ontwikkelfase staat of valt met de juiste bemensing, vooral op managementniveau. Volkshuisvesting is daarom op zoek naar drie gedreven en energieke managers, die in staat zijn om medewerkers in de verandering mee te nemen en samen met de andere MT leden als team samen te bouwen aan de nieuwe organisatie. Het gaat om een manager Bedrijfsvoering, manager Wonen en een manager Vastgoed.

Lees hieronder meer over het profiel van manager Vastgoed.
Profiel
Je bent maatschappelijk betrokken en gericht op samenwerking. Je voelt je integraal verantwoordelijk voor goed wonen en houdt altijd de bewoner voor ogen. Je hebt een scherpe visie op de uitdagingen voor een toekomstbestendig vastgoed en bent in staat die over het voetlicht te brengen. Je bouwt op enthousiaste wijze verder aan de afdeling door structuur te organiseren en processen te faciliteren die afdelingsoverstijgend zijn. Je betrekt mensen bij en informeert tijdig over besluitvorming.

Als coachend leidinggevende ben je een kritische sparringpartner op inhoud en op het proces. Je weet de juiste vragen te stellen en stimuleert daarmee collega’s eigen verantwoordelijkheid te nemen. Je bent in staat om op een laagdrempelige manier collega’s binnen de afdeling aan elkaar te verbinden zodat het delen van informatie en leren van elkaar als vanzelfsprekend wordt ervaren. Je hebt vanuit een groot inlevingsvermogen oog voor de mensen in de afdeling en weet daarin de balans te houden tussen een zakelijke en sociale houding.  
Functie-eisen
    • HBO/ WO werk- en denkniveau;
    • Minimaal 5 jaar relevante leidinggevende werkervaring;
    • Kennis van vastgoed, onderhoud en duurzaamheid (energie en circulariteit);
    • Ervaring met projectmanagement en -sturing;
    • Leidinggevende kwaliteiten;
    • Een klantgerichte houding;
    • Ervaring en affiniteit met dienstverlening.
Reactie en procedure
Ben jij een kritische sparringpartner met oog voor mensen en visie op vastgoed? Dan nodigen wij je graag uit om je brief met cv te sturen aan ERLY, the consulting company, t.a.v. drs. Karin Broekhuizen, telefoon (035) 5430088, e-mail: sollicitatie@erly.nl o.v.v. ref. nr. 59012.

Vanzelfsprekend is een vertrouwelijke behandeling van je gegevens gewaarborgd.
Sollicitatieformulier

|

Voornaam *
Achternaam *
E-mail adres *
Motivatiebrief
CV uploaden *
Ik accepteer het privacy statement *

Direct solliciteren
logo
Volkshuisvesting| Arnhem
Volkshuisvesting is een lokaal verankerde woningcorporatie die met 140 collega’s samen werkt aan ruim 13.000 betaalbare en goede woningen in veilige en krachtige wijken in Arnhem. Huidige en toekomstige veranderingen leveren nieuwe vragen over wonen op. Voor bewoners, voor partners en voor de organisatie. Door gerichte samenwerking worden vanuit gezamenlijke energie en kracht nieuwe antwoorden en de weg vooruit gevonden, want: Samen werkt!
header-vacatures

Open Sollicitatie

Wij nemen contact met u op zodra wij passende functie voor u hebben.
OCPS

Opleiding Commissarissen Publieke Sector

Dé opleiding voor wie commissaris wil worden in de publieke sector
Opleiding Bestuurder Corporatie

Opleiding Bestuurder Corporatie 21ste eeuw

De opleiding voor nieuwe en aankomende bestuurders met een unieke meeloopstage
Solliciteer hier

Uw achternaam (verplicht)

Uw voornaam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Motivatiebrief uploaden

CV uploaden

Geef uw interesse aan

 Commissarissen en toezichthouders Bestuur & Directie Management Professionals Interim