Referentienummer: 59011

Volkshuisvesting
Manager Bedrijfsvoering
59011

Manager Bedrijfsvoering

Een bevlogen manager die mensen en processen weet te verbinden.

Volg ons op LinkedIn voor de laatste vacatures
Voor Volkshuisvesting, zoekt ERLY een bevlogen manager die mensen en processen weet te verbinden.
Kort introductiefilmje: 3 managers

Volkshuisvesting is in beweging en bevindt zich op dit moment in een nieuwe ontwikkelfase waarbij zij volop bezig is om richting en invulling te geven aan een nieuwe organisatie. Om de visie en missie waar te maken is onlangs de inrichting van de organisatie aangepast. Hierbij is ook aandacht voor verandering van de cultuur en een bijbehorend nieuw leiderschap die aansluiten bij de nieuwe werkelijkheid waarin corporaties moeten functioneren.

De organisatie wordt aangestuurd door de directeur bestuurder die samen met vier managers het MT vormt. Ook de strategisch adviseur maakt hier deel van uit. Het succes van de nieuwe ontwikkelfase staat of valt met de juiste bemensing, vooral op managementniveau. Volkshuisvesting is daarom op zoek naar drie gedreven en energieke managers, die in staat zijn om medewerkers in de verandering mee te nemen en samen met de andere MT leden als team samen te bouwen aan de nieuwe organisatie. Het gaat om een manager Bedrijfsvoering, manager Wonen en een manager Vastgoed.

Lees hieronder meer over het profiel van manager Bedrijfsvoering.
Profiel
Je bent maatschappelijk betrokken en realiseert je dat het over geld van huurders gaat. Je bent een spin in het web en zorgt voor een afdeling die faciliteert. Je verbindt mensen door samenwerking tussen afdelingen te organiseren en continue te schakelen op verschillende niveaus.

Door samenhang te brengen en processen te stroomlijnen breng je rolduidelijkheid en houvast voor het team en de organisatie. Je bent scherp op rolzuiverheid en verbindt mensen op de juiste momenten aan elkaar. Je zoekt vanuit een pro-actieve houding naar kansen voor verbetering en bent daarin toegankelijk en makkelijk benaderbaar voor anderen om mee te denken.   Je kunt mensen op een enthousiasmerende manier in beweging krijgen. Je weet te inspireren door goede voorbeelden van buiten te halen en bent daadkrachtig in het behalen van resultaten. Als coachende leidinggevende faciliteer je de professionals in het team om de gewenste ontwikkeling te maken naar proceseigenaarschap. Je bent transparant in besluitvorming en je geeft ruimte in besluitvorming zodat mensen eigen verantwoordelijkheid kunnen nemen.  
Functie-eisen
    • HBO/ WO werk- en denkniveau;
    • Minimaal 5 jaar relevante leidinggevende werkervaring;
    • Affiniteit met informatiemanagement en automatisering, HRM en facilitaire zaken;
    • Kennis van contract- en procesmanagement;
    • Ervaring met aanbestedingstrajecten;
    • Leidinggevende kwaliteiten;
    • Een klantgerichte houding;
    • Ervaring en affiniteit met dienstverlening.
Reactie en procedure
Ben jij een bevlogen manager die mensen en processen weet te verbinden? Dan nodigen wij je graag uit om je brief met cv te sturen aan ERLY, the consulting company, t.a.v. drs. Karin Broekhuizen, telefoon (035) 5430088, e-mail: sollicitatie@erly.nl o.v.v. ref. nr. 59011.

Vanzelfsprekend is een vertrouwelijke behandeling van je gegevens gewaarborgd.
Sollicitatieformulier

|

Voornaam *
Achternaam *
E-mail adres *
Motivatiebrief
CV uploaden *
Ik accepteer het privacy statement *

Direct solliciteren
logo
Volkshuisvesting| Arnhem
Volkshuisvesting is een lokaal verankerde woningcorporatie die met 140 collega’s samen werkt aan ruim 13.000 betaalbare en goede woningen in veilige en krachtige wijken in Arnhem. Huidige en toekomstige veranderingen leveren nieuwe vragen over wonen op. Voor bewoners, voor partners en voor de organisatie. Door gerichte samenwerking worden vanuit gezamenlijke energie en kracht nieuwe antwoorden en de weg vooruit gevonden, want: Samen werkt!
header-vacatures

Open Sollicitatie

Wij nemen contact met u op zodra wij passende functie voor u hebben.
OCPS

Opleiding Commissarissen Publieke Sector

Dé opleiding voor wie commissaris wil worden in de publieke sector
Opleiding Bestuurder Corporatie

Opleiding Bestuurder Corporatie 21ste eeuw

De opleiding voor nieuwe en aankomende bestuurders met een unieke meeloopstage
Solliciteer hier

Uw achternaam (verplicht)

Uw voornaam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Motivatiebrief uploaden

CV uploaden

Geef uw interesse aan

 Commissarissen en toezichthouders Bestuur & Directie Management Professionals Interim