Referentienummer: 59040

Leystromen
Rayoncoördinator
59040

Rayoncoördinator

Een verbindende en mensgerichte rayoncoördinator, die vanuit samenwerking verder invulling geeft aan de ontwikkeling van een integraal team en vanuit gezamenlijke verantwoordelijkheid bijdraagt aan het realiseren van de opgaven van de afdeling

Volg ons op LinkedIn voor de laatste vacatures
Voor Leystromen zoeken wij twee verbindende en mensgerichte rayoncoördinatoren, die vanuit samenwerking verder invulling geven aan de ontwikkeling van een integraal team en vanuit gezamenlijke verantwoordelijkheid bijdragen aan het realiseren van de opgaven van de afdeling
Leystromen wordt aangestuurd door een directeur-bestuurder die samen met een managementteam van vier managers (manager Klant, manager Vastgoed, manager Bedrijfsondersteuning en manager Strategie) richting geeft aan de organisatie.  

Voor de afdeling Klant zijn wij op zoek naar twee verbindende en mensgerichte rayoncoördinatoren voor wie samenwerken vanzelfsprekend is. Rayoncoördinatoren die vanuit een gezamenlijke verantwoordelijkheid willen bijdragen aan het realiseren van de opgaven van de afdeling Klant. Zie ook de profielschets voor meer informatie over de afdeling en het profiel.  
Afdeling Klant
De afdeling Klant bestaat uit twee integrale teams waarbij de processen van verhuur, incasso, participatie, sociaal beheer, complexbeheer, dagelijks onderhoud en het toezicht zijn ondergebracht. Daarnaast maakt het klantcontactcentrum inclusief facilitaire zaken deel uit van deze afdeling.
Profiel Voor jou als rayoncoördinator ligt er een belangrijke opgave om verder invulling te geven aan de ontwikkeling van een integraal team. Het is je opdracht om de medewerkers in je rayon te stimuleren en te faciliteren in denken en doen om de processen verder te verbeteren. Daarbij werk je nauw samen met je collega rayoncoördinator en de diverse proceseigenaren.

Als rayoncoördinator weet je wat er speelt binnen je rayon, zowel wat betreft actualiteiten in het gebied als relevante individuele casussen van klanten en bij individuele medewerkers. Je onderhoudt zowel intern als extern nauwe contacten en legt waar nodig verbinding tussen mensen. Je realiseert de doelen binnen je rayon, altijd tegen de achtergrond van het gezamenlijk belang.

Als leidinggevende ben je makkelijk aanspreekbaar en zichtbaar aanwezig voor de medewerkers in je rayon. Je weet hen te inspireren en motiveren en bent gericht op leren en ontwikkelen. Je bent transparant en duidelijk in besluiten en licht je afwegingen gericht toe. Je kan lastige zaken op een respectvolle manier bespreekbaar maken en indien nodig toon je lef door knopen door te hakken.
Functie-eisen
Voor dit profiel zoeken wij bij voorkeur een kandidaat met:
    • HBO+ werk- en denkniveau;
    • Aantoonbare ervaring met coördinerende rollen en processturing;
    • Een duidelijke visie op klant- en dienstverlening;
    • Brede maatschappelijke interesse en in volkshuisvesting in het bijzonder;
    • Affiniteit met vraagstukken van verschillende doelgroepen;
    • Leidinggevende ervaring is een pre.
Reactie en procedure
Het is niet meer mogelijk te reageren.
Sollicitatieformulier

|

Voornaam *
Achternaam *
E-mail adres *
Motivatiebrief
CV uploaden *
Ik accepteer het privacy statement *

Direct solliciteren
logo Leystromen
Leystromen | Rijen
Leystromen biedt mensen met een laag- of middeninkomen een betaalbaar en comfortabel thuis in aangename buurten. Leystromen beheert ongeveer 10.000 woningen in de gemeenten Alphen-Chaam, Baarle-Nassau, Gilze en Rijen, Goirle, Hilvarenbeek en Oisterwijk.

MAAK KENNIS MET LEYSTROMEN
header-vacatures

Open Sollicitatie

Wij nemen contact met u op zodra wij passende functie voor u hebben.
OCPS

Opleiding Commissarissen Publieke Sector

Dé opleiding voor wie commissaris wil worden in de publieke sector
Opleiding Bestuurder Corporatie

Opleiding Bestuurder Corporatie 21ste eeuw

De opleiding voor nieuwe en aankomende bestuurders met een unieke meeloopstage
Solliciteer hier

Uw achternaam (verplicht)

Uw voornaam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Motivatiebrief uploaden

CV uploaden

Geef uw interesse aan

 Commissarissen en toezichthouders Bestuur & Directie Management Professionals Interim