Referentienummer: 59038

Leystromen
Manager Klant
59038

Manager Klant

Een stevige en betrokken manager met groot sociaal maatschappelijk hart, die in staat is om buiten en binnen aan elkaar te verbinden

Volg ons op LinkedIn voor de laatste vacatures
Voor Leystromen zoeken wij een stevige en betrokken manager met groot sociaal maatschappelijk hart, die in staat is om buiten en binnen aan elkaar te verbinden
Leystromen wordt aangestuurd door een directeur-bestuurder die samen met een managementteam van vier managers (manager Klant, manager Vastgoed, manager Bedrijfsondersteuning en manager Strategie) richting geeft aan de organisatie. Het succes hiervan staat of valt met de juiste bemensing. Daarom zoeken de medewerkers van Leystromen inspirerende en gedreven managers die hen in de gewenste beweging en vernieuwing van de organisatie meenemen.  

Voor de afdeling Klant zijn wij op zoek naar een betrokken manager. Lees hieronder meer over de afdeling en het profiel.  
Afdeling Klant
De klanten en de woonbehoefte vormen de kern van deze afdeling. Ook het klantcontactcentrum inclusief facilitaire zaken maakt deel uit van deze afdeling. De opgave is het opbouwen van een afdeling die bestaat uit twee rayons verdeeld over het werkgebied. Voor het aansturen van de rayons worden (liefst samen met jou) twee rayoncoördinatoren geworven. In totaal bestaat de afdeling Klant uit circa 50 medewerkers. De rayoncoördinatoren en de medewerkers van het klantcontactcentrum vallen onder de rechtstreekse aansturing van de manager Klant.
Profiel
Voor jou als manager Klant ligt er een belangrijke opgave om de afdeling verder vorm te geven. Het creëren van duidelijkheid in werkwijzen en processen van de afdeling als geheel is belangrijk. Je kunt op een laagdrempelige manier medewerkers aan elkaar verbinden, zodat zij informatie delen en leren van elkaar als vanzelfsprekend ervaren. Je fungeert als schakel tussen binnen en buiten en voelt je thuis binnen het netwerk van maatschappelijke partners. Je (h)erkent de vraagstukken waar klanten mee te maken hebben en hebt bij voorkeur ervaring met klantprocessen(wonen) en gebiedsteams bij een woningcorporatie.
Functie-eisen
Voor dit profiel zoeken wij bij voorkeur een kandidaat met:
    • Een WO/ HBO+ werk- en denkniveau;
    • Minimaal 5 jaar relevante leidinggevende werkervaring;
    • Een duidelijke visie op klant- en dienstverlening;
    • Brede maatschappelijke interesse en in volkshuisvesting in het bijzonder;
    • Affiniteit met vraagstukken van verschillende doelgroepen.
De procedure is afgerond
Sollicitatieformulier

|

Voornaam *
Achternaam *
E-mail adres *
Motivatiebrief
CV uploaden *
Ik accepteer het privacy statement *

Direct solliciteren
logo Leystromen
Leystromen | Rijen
Leystromen biedt mensen met een laag- of middeninkomen een betaalbaar en comfortabel thuis in aangename buurten. Leystromen beheert ongeveer 10.000 woningen in de gemeenten Alphen-Chaam, Baarle-Nassau, Gilze en Rijen, Goirle, Hilvarenbeek en Oisterwijk.

MAAK KENNIS MET LEYSTROMEN
header-vacatures

Open Sollicitatie

Wij nemen contact met u op zodra wij passende functie voor u hebben.
OCPS

Opleiding Commissarissen Publieke Sector

Dé opleiding voor wie commissaris wil worden in de publieke sector
Opleiding Bestuurder Corporatie

Opleiding Bestuurder Corporatie 21ste eeuw

De opleiding voor nieuwe en aankomende bestuurders met een unieke meeloopstage
Solliciteer hier

Uw achternaam (verplicht)

Uw voornaam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Motivatiebrief uploaden

CV uploaden

Geef uw interesse aan

 Commissarissen en toezichthouders Bestuur & Directie Management Professionals Interim