Referentienummer: 19815

ERLY, the Consulting Company
Office manager
19815

Office manager

Spin in het web voor organisatie van opleidingen en projecten voor een betere publieke sector

Volg ons op LinkedIn voor de laatste vacatures
Spin in het web voor organisatie van opleidingen en projecten voor een betere publieke sector
Voor onze organisatie zijn wij op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega die als office manager ondersteuning biedt bij opleidingen en projecten op bestuurlijk niveau. Alle medewerkers van ERLY zijn enorm betrokken en gedreven en willen graag bijdragen een betere publieke sector en daarmee betere wereld. Als office manager voel je je in zo’n omgeving thuis en ben je het centrale aanspreekpunt voor onze adviseurs, opdrachtgevers, kandidaten, docenten en cursisten. Je ondersteunt de projectmanagers en adviseurs bij hun dagelijkse werkzaamheden en bent verantwoordelijk voor een soepele en efficiënte interne organisatie, w.o. ondersteunen van wervingsprojecten, organisatie van opleidingen, communicatie en andere voorkomende zaken. Kortom we kunnen niet zonder jou!
Profiel
Je bent een goede organisator die op niveau kan communiceren en binnen de dynamiek van ons bureau het overzicht weet te bewaken. Je vindt het leuk om samen met ons en onze opdrachtgevers mee te bouwen aan betere organisaties en daarmee aan een betere wereld. Met je flexibele, nauwkeurige en positieve instelling zorg je ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. Gevoel voor humor mag daar niet ontbreken. Wij bieden je veel zelfstandigheid en vrijheid om zaken naar eigen inzicht op te pakken, een open en prettige werksfeer en alle ruimte om met ons mee te denken om de interne organisatie nog verder te verbeteren.
Functie-eisen:
  • Groot verantwoordelijkheidsgevoel, proactief en hart voor de zaak
  • Maatschappelijk betrokken en mee willen bouwen aan een betere wereld
  • Minimaal HBO-opleiding en ervaring in soortgelijke functie
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Office en andere ICT-systemen kennen geen geheimen voor jou
  • Gestructureerd, betrokken, loyaal en klantgericht
Reactie
Ben jij die enthousiaste office manager die ons team wil versterken? Stuur dan je brief met CV naar ERLY, the consulting company, t.a.v. Tristan Vos, telefoon (035) 5430088, e-mail: sollicitatie@erly.nl o.v.v. ref.nr. 19815.
Sollicitatieformulier

|

Voornaam *
Achternaam *
E-mail adres *
Motivatiebrief
CV uploaden *
Ik accepteer het privacy statement *

Direct solliciteren
logo
ERLY | Baarn
ERLY, the consulting company is al meer dan 30 jaar als breed adviesbureau intrinsiek betrokken bij de publieke sector.
Naast opleidingen voor bestuurders en toezichthouders verzorgen wij de werving & search voor organisaties in het maatschappelijk middenveld. Onze opdrachtgevers zijn organisaties die allemaal bezig zijn met duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.