Referentienummer: 59015

Volkshuisvesting
Assetmanager
59015

Assetmanager

Enthousiaste en ervaren assetmanager die de vastgoedsturing naar een hoger plan kan brengen

Volg ons op LinkedIn voor de laatste vacatures
Voor Volkshuisvesting, zoekt ERLY een enthousiaste en ervaren assetmanager die de vastgoedsturing naar een hoger plan kan brengen.
Het bezit van Volkshuisvesting is in sterke mate geconcentreerd in wijken/buurten met een grote maatschappelijke opgave. De huidige woningmarkt vraagt om groei, verduurzaming en verdere verbetering van ons vastgoed. Daarbij gaan ze de maatschappelijke en financiële prestaties van onze complexen verbeteren. Ze hebben stevige ambities in een omgeving die ons voortdurend uitdaagt.

Medio 2018 is Volkshuisvesting van start gegaan met vastgoedsturing nieuwe stijl. De portefeuillestrategie is onlangs geactualiseerd. Voor alle complexen hebben ze de strategie herijkt. De komende jaren ligt de uitdaging in het verder door ontwikkelen en implementeren van assetmanagement.

De assetmanager is onderdeel van het team strategie dat rechtstreeks wordt aangestuurd door de Directeur bestuurder. Er ligt een uitdaging om het team strategie verder te ontwikkelen en te positioneren binnen de organisatie. Momenteel bestaat het team uit een Strategisch adviseur (verantwoordelijk voor de (markt)analyses en de portefeuillestrategie) en een Adviseur strategie. Het team schept koers en kaders en heeft een verbindende rol richting Wonen en Vastgoed om die ambities te realiseren. In het ontwikkelplan is naast de huidige vacature voor assetmanager in een 2eassetmanager en een vastgoedanalist (ondersteund door Financiën en integrale werkgroepen) voorzien. De 2eassetmanager willen we met een intern opleidingstraject laten ingroeien in de functie. De assetmanager die nu extern geworven wordt speelt een rol om dit verder in te bedden en vorm te geven.
Profiel
Je hebt ervaring in de vastgoedsector, bijvoorbeeld opgedaan als assetmanager bij een woningcorporatie of bij een vastgoedbelegger. Je beschikt over actuele kennis van de vastgoedmarkt en hebt een goed ontwikkeld marktgevoel, waaronder de sociale huursector en zijn doelgroepen. Je hebt affiniteit met vastgoedsturing, ruime ervaring met vastgoedrekenen en kunt goed werken met de verschillende softwareprogramma’s, zoals PAM, Flux, VIM/VIP.

De regierol (integrale vastgoedsturing) is je op het lijf geschreven en je wilt het assetmanagement binnen Volkshuisvesting graag verder professionaliseren. Zo draag je bij aan de ingezette organisatieontwikkeling. Je voert de regie over de vastgoedportefeuille en projecten en overziet het grotere geheel zonder de details uit het oog te verliezen. Je bent een echte verbinder en betrekt collega’s van verschillende afdelingen. Als spin in het web kun je snel schakelen en toon je sensitief vermogen. Je bent een inspirerende collega, die de 2e assetmanager op een coachende manier weet te begeleiden in haar/zijn opleiding en ontwikkeling. Je hebt de intentie om je voor langere tijd te verbinden.
Functie-eisen
    • HBO/ WO werk- en denkniveau;
    • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring;
    • Sterke analytische vaardigheden;
    • Kennis van de corporatiesector;
    • Ervaring met complexe tactisch-strategische besluitvormingsprocessen;
    • Je bent communicatief sterk, proactief, kunt overtuigen en bent een verbinder.
Reactie en procedure
Ben jij de enthousiaste en ervaren assetmanager die vastgoedsturing naar een hoger plan kan brengen? Dan nodigen wij je graag uit om je brief met cv te sturen aan ERLY, the consulting company, t.a.v. drs. Karin Broekhuizen, telefoon (035) 5430088, e-mail: sollicitatie@erly.nl o.v.v. ref. nr. 59015.

Vanzelfsprekend is een vertrouwelijke behandeling van je gegevens gewaarborgd.
Sollicitatieformulier

|

Voornaam *
Achternaam *
E-mail adres *
Motivatiebrief
CV uploaden *
Ik accepteer het privacy statement *

Direct solliciteren
logo
Volkshuisvesting| Arnhem
Volkshuisvesting is een lokaal verankerde woningcorporatie die met 140 collega’s samen werkt aan ruim 13.000 betaalbare en goede woningen in veilige en krachtige wijken in Arnhem. Huidige en toekomstige veranderingen leveren nieuwe vragen over wonen op. Voor bewoners, voor partners en voor de organisatie. Door gerichte samenwerking worden vanuit gezamenlijke energie en kracht nieuwe antwoorden en de weg vooruit gevonden, want: Samen werkt!
header-vacatures

Open Sollicitatie

Wij nemen contact met u op zodra wij passende functie voor u hebben.
OCPS

Opleiding Commissarissen Publieke Sector

Dé opleiding voor wie commissaris wil worden in de publieke sector
Opleiding Bestuurder Corporatie

Opleiding Bestuurder Corporatie 21ste eeuw

De opleiding voor nieuwe en aankomende bestuurders met een unieke meeloopstage
Solliciteer hier

Uw achternaam (verplicht)

Uw voornaam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Motivatiebrief uploaden

CV uploaden

Geef uw interesse aan

 Commissarissen en toezichthouders Bestuur & Directie Management Professionals Interim