Referentienummer: 19780

ERLY, the Consulting Company
(Junior) Adviseur Search & Opleidingen
19780

Adviseur

Enthousiaste adviseur Recruitment & Opleidingen

Volg ons op LinkedIn voor de laatste vacatures
Voor onze organisatie zijn wij op zoek naar een enthousiaste (junior) Adviseur Recruitment & Opleidingen die op niveau zaken kan organiseren. Vind je het leuk om maatschappelijk betrokken bezig te zijn en bij te dragen aan de verdere professionalisering van de Publieke Sector? En lijkt het je leuk om te werken bij een groeiend organisatieadviesbureau en je bezig te houden met onder meer executive search en opleidingen. Dan ben jij degene naar wie wij op zoek zijn!
Uitdaging
In de brede functie van (junior) Adviseur Recruitment & Opleidingen ben je betrokken bij alle activiteiten op ons kantoor. Je bent verantwoordelijk voor het coördineren en bewaken van het search en recruitment proces. Daarnaast zul je aanspreekpunt zijn voor de organisatie en ontwikkeling van onze masterclasses en opleidingen. Je bent verantwoordelijk voor een soepele en efficiënte interne organisatie, waaronder het maken van afspraken, bewaken van planningen, uitvoering van marketing & (online) communicatie- strategie en andere voorkomende zaken. Je  speelt een centrale rol in de begeleiding van de procedures, assessments en de organisatie van onze masterclasses en opleidingen.
Functie-eisen:
  • Minimaal HBO-opleiding
  • Affiniteit met marketing en (online) communicatie
  • Ervaring met organisatie van opleidingen en/of werving & selectie
  • Groot verantwoordelijkheidsgevoel en hart voor de zaak
  • Kunnen communiceren op niveau van bestuurders en commissarissen
  • Gestructureerd en klantgedreven en proactief
Profiel
Je bent enthousiast en energiek en hebt bij voorkeur ervaring in een soortgelijke functie. Je vindt het leuk om zaken te organiseren en weet makkelijk contacten te onderhouden ook op het niveau van bestuurders en commissarissen. Door je flexibele en positieve instelling weet je onze opdrachtgevers voor je te winnen en zorg je dat alles vlekkeloos verloopt. Gevoel voor humor mag daar niet ontbreken. Wij bieden je veel zelfstandigheid en vrijheid om zaken naar eigen inzicht op te pakken, een open en prettige werksfeer en alle ruimte om met ons mee te denken om onze organisatie nog verder te verbeteren.
Reactie
Ben jij de enthousiaste professional die ons team wil versterken, stuur dan je brief met CV naar ERLY, the consulting company, t.a.v. Tristan Vos, telefoon (035) 5430088, e-mail: sollicitatie@erly.nl o.v.v. ref.nr. 19780
Sollicitatieformulier

|

Voornaam *
Achternaam *
E-mail adres *
Motivatiebrief
CV uploaden *
Ik accepteer het privacy statement *

Direct solliciteren
logo
ERLY | Baarn
ERLY, the consulting company is al meer dan 25 jaar een gedreven en gerenommeerd adviesbureau op het snijvlak van strategie en organisatie. Wij zijn met name actief in de publieke sector. Naast advies, zijn wij actief op het gebied van werving & search en hebben wij een eigen public academy waar wij masterclasses en opleidingen verzorgen voor bestuurders en commissarissen.
header-vacatures

Open Sollicitatie

Wij nemen contact met u op zodra wij passende functie voor u hebben.
block-governance

Leergang aankomend commissarissen

Lees hier meer over de leergang aankomend commissarissen 2015.
header-assessments

Assessments

Kennis van de persoonlijkheid is belangrijke voorwaarde voor succesprognose.
Solliciteer hier

Uw achternaam (verplicht)

Uw voornaam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Motivatiebrief uploaden

CV uploaden

Geef uw interesse aan

 Commissarissen en toezichthouders Bestuur & Directie Management Professionals Interim

Aanmelden

Aanmelden opleiding Commissarissen Publieke Sector

Uw voornaam (verplicht)

Uw achternaam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)