Raad van Commissarissen

Integere en betrokken toezichthouders die scherp en kritisch durven te zijn

Volg ons op LinkedIn voor de laatste vacatures

Specialist in werving commissarissen ‘nieuwe stijl’

In de afgelopen jaren is ERLY nauw betrokken geweest bij het professionaliseren van het toezicht en het versterken van de diversiteit binnen raden. Daarbij zijn wij uitgegroeid en bekend geworden als specialist in de werving van toezichthouders en commissarissen ‘nieuwe stijl’. Toezichthouders die integer zijn, geen groot ego hebben, authentiek en verbindend zijn en niet uit het zgn. old boys network komen.

Zorgvuldige screening van integriteit en persoonlijkheid

In de benoemingsprocedures voor leden Raad van Commissarissen en leden Raad van Toezicht besteden wij veel aandacht aan de gewenste persoonlijkheid van een kandidaat en worden de kandidaten door ons vooraf zorgvuldig gescreend. Daarbij wordt niet alleen gekeken naar de inhoudelijke geschiktheid, maar besteden wij veel aandacht aan zaken als integriteit, motivatie, persoonlijke instelling en de complementariteit als teamlid. Indien gewenst kunnen wij een geschiktheidstoets uitvoeren.

Transparante werving en zorgvuldig proces

Wij hechten aan een open en transparante werving, zorgvuldige procedures en werken bij de benoeming van toezichthouders intensief samen met de selectiecommissie van de Raad van Commissarissen. Gezamenlijk worden de stappen, vanaf het opstellen van een profielschets tot de uiteindelijke voordracht van een kandidaat, doorlopen.

Direct meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op. We komen graag bij u langs om onze visie en aanpak nader toe te lichten.

T: 035 – 543 00 88
E: info@erly.nl

Masterclasses voor commissarissen

In samenwerking met de VTW heeft ERLY een masterclass programma ontwikkeld speciaal voor commissarissen bij woningcorporaties.

Meer informatie
Header Governance Academy - kopie

Masterclasses

Inspirerende masterclasses voor toezichthouders bij woningcorporaties.

block-asessments

Fit en proper test 

Geschiktheidstoets voor bestuurders en commissarissen gericht op competenties en persoonlijkheid.

Zelfevaluatie

Zelfevaluatie Raad van Commissarissen

Kritisch durven kijken naar het eigen functioneren.