Managers en Professionals

Managers en professionals die nieuwe energie geven aan uw organisatie

Volg ons op LinkedIn voor de laatste vacatures

Optimale fit tussen kandidaat en organisatie

In onze werkwijze vangt elke werving & selectieprocedure aan met een grondige baananalyse. Slechts door een grondige analyse van de organisatie, waarbij niet alleen aandacht besteed wordt aan de functie en de functieomgeving, maar ook aan sfeer- en cultuurelementen, kunnen wij een optimale fit realiseren tussen de kandidaat en uw organisatie. Ons doel is immers niet alleen een  goede manager binnen te brengen, maar ook binnen te houden. Of een kandidaat past bij uw organisatie onderzoeken wij door een uitgebreid assessment.

Open werving en uitgebreid netwerk

Wij staan voor een open en transparante werving en gaan daarbij een creatieve aanpak niet uit de weg. Onze ervaring is dat via advertenties (zowel print als online) veelal intrinsiek gemotiveerde kandidaten reageren en een hoge response wordt gegenereerd, waardoor vanuit een ‘luxe’ positie geselecteerd kan worden. Daarnaast hebben wij veel ervaring met werving online en via social media en beschikken wij over een uitgebreid netwerk en kandidatenbestand van managers en professionals. Ook zijn wij actief in diverse vrouwelijk netwerken, waardoor wij in de afgelopen jaren in staat zijn geweest veel vrouwelijke kandidaten te benoemen in diverse managementposities.

Snelle en zorgvuldige procedures

Snelheid en structuur zijn belangrijke ingrediënten voor een zorgvuldige en succesvolle werving & selectieprocedure. Om snel en zorgvuldig een procedure te kunnen doorlopen werkt ERLY met een uitgebreid stappenplan. De gemiddelde doorlooptijd van een werving & selectieprocedure op managementniveau is circa twee maanden.

Direct meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op. We komen graag bij u langs om onze visie en aanpak nader toe te lichten.

T: 035 – 543 00 88
E: info@erly.nl