Search & Interim

Authentieke en verbindende leiders die kunnen schakelen in snel veranderende tijden

Volg ons op LinkedIn voor de laatste vacatures

Raad van Commissarissen

Wij zijn de afgelopen jaren bekend geworden als specialist in de werving van toezichthouders en commissarissen ‘nieuwe stijl’. Toezichthouders die integer en geen groot ego hebben, authentiek en verbindend zijn en niet uit het zgn. old boys network komen.

Bestuurders & Directeuren

ERLY heeft meer dan 20 jaar ervaring met het succesvol werven en selecteren van bestuurders en directeuren. Bestuurders, die authentiek en verbindend zijn en die in deze tijd de noodzakelijk slagen kunnen maken.

Managers & Professionals

In onze werkwijze vangt elke werving & selectieprocedure aan met een grondige baananalyse. Ons doel is immers niet alleen een goede manager binnen te brengen, maar ook binnen te houden. Of een kandidaat past bij uw organisatie onderzoeken wij door een uitgebreid assessment.

Interim Bestuurders & Managers

ERLY heeft een groot en hoogwaardig netwerk van interim-bestuurders en managers in de Zorg, het Onderwijs en de Woningbouwcorporatiesector. Onze interim- bestuurders en managers zijn zorgvuldig door ons gescreend, waardoor we binnen 48 uur passende kandidaten kunnen voorstellen.
Header Governance Academy - kopie

Masterclasses

Inspirerende masterclasses voor toezichthouders bij woningcorporaties.

Unknown

De Flexibele Organisatie

Handvatten om te komen tot een meer compacte en wendbare organisatie.

block-governance

Fit en proper test

Geschiktheidstoets voor bestuurders en commissarissen gericht op competenties en persoonlijkheid.