Opleiding Bestuurder Publieke Sector

Dé opleiding voor bestuurders in o.a. de zorg, onderwijs en woningcorporaties

Volg ons op LinkedIn voor de laatste vacatures

Opleiding Bestuurder

Authentieke en verbindende bestuurders voor publieke sector

De ontwikkelingen in de publieke sector vragen steeds meer om nieuw leiderschap: bestuurders die authentiek en verbindend zijn en visie hebben op de complexiteit van het maatschappelijke speelveld. Een speelveld dat bovendien meer behoefte heeft aan nieuwe oplossingen, nieuwe organisatievormen en nieuwe samenwerkingsverbanden.

De opleiding bestuurder publieke sector richt zich zowel op (nieuwe) bestuurders die zich meer bestuurlijke vaardigheden eigen willen maken als op managers en directeuren uit de publieke en de private sector die de stap willen maken naar bestuurder in de publieke sector.

Bestuurderspracticum

Tijdens de opleiding wordt in groepjes samengewerkt aan een opdracht in het kader van het bestuurderspracticum. In het bestuurderspracticum wordt u als bestuurder uitgedaagd om een eigen strategische visie te geven op de uitdagingen en opgaven van één van de publieke sectoren.

De opleiding start op:

woensdag 8 november 2023 – wachtlijst

woensdag 20 maart 2024

Aanmelden

Wilt u zich voorbereiden op een rol als bestuurder of bent u een nieuwe bestuurder die zich verder wil verdiepen? U kunt zich alvast aanmelden via de aanmeldknop onderaan de pagina of door een e-mail te sturen naar info@publicacademy.nl.

Nadat u zich heeft aangemeld zullen wij contact met u opnemen om u uit te nodigen voor een kennismakingsgesprek.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de opleiding of nadere informatie ontvangen, dan kunt u contact opnemen met één van de programma-managers van de Public Academy. Via de button aan de rechterzijde kunt u de brochure van de opleiding downloaden.
E: info@publicacademy.nl
T: 035 543 00 88