Duurzame relaties, betrokkenheid en hoge kwaliteitsnormen

Erly is een organisatieadviesbureau dat sinds 1991 integrale oplossingen biedt op het gebied van strategie, mens en organisatie.

Wij zijn betrokken adviseurs, die gaan voor duurzame relaties. Voor ons gaat het niet om de opdracht maar om het resultaat dat we gezamenlijk met onze relaties weten te realiseren. Door onze inzet en oprechte betrokkenheid weten wij mensen op alle niveaus in een organisatie mee te nemen en enthousiast te maken voor veranderingen. Onze hoge kwaliteitsnormen en transparante manier van werken zorgen voor oplossingen die meetbaar en effectief zijn.

We voelen ons thuis bij organisaties die zich richten op mensgericht, duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Met andere woorden: voor organisaties die zich focussen op de lange termijn en investeren in mens en omgeving, zijn we graag kritische en betrokken adviseurs. Zo leveren we samen met onze relaties maatschappelijke meerwaarde.

Door de kwaliteit van ons werk en onze kennis van het maatschappelijke middenveld, heeft erly zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een strategische en inhoudelijke sparringpartner voor bestuurders en toezichthouders in de publieke sector.

Wat drijft ons?

Kwetsbare planeet

We zijn ons steeds meer bewust dat we leven op een kwetsbare planeet waarvoor we verantwoordelijk zijn en waar ook in de toekomst voor iedereen een plek moet zijn. Wij geloven dat de juiste leiders in de top van een organisatie het verschil kunnen maken en kunnen bijdragen aan een betere wereld ook voor toekomstige generaties.

Duurzaamheid, diversiteit en inclusiviteit

Vraagstukken als duurzaamheid, diversiteit en inclusiviteit staan hoog op de agenda van maatschappelijke organisaties. Dit vraagt om waarachtige leiders die niet vanuit ego of eigen gewin maar vanuit oprechtheid en intrinsieke maatschappelijke betrokkenheid willen bijdragen aan betere organisaties en daarmee aan een duurzame samenleving, waar plek is voor iedereen.

Waarachtig leiderschap

Wij zijn altijd op zoek naar waarachtige leiders in onze search naar toezichthouders, bestuurders, directeuren en andere leidinggevenden.  Leiders die in complexe tijden keuzes durven te maken en het lef hebben om vanuit hun moreel kompas af en toe buiten de lijntjes te kleuren. Waarachtige leiders die authentiek en verbindend zijn en met hun voorbeeldgedrag binnen en buiten hun organisatie echt het verschil kunnen maken.

Maak kennis met ons team.

Tristan Vos.

Managing Director

Miranda Been.

Programma manager

Floortje van Tilburg.

Projectmanager

Anna Ermers.

Associate

Private: Hendrien Witte.

Associate

Lilian Vos.

Governance Boardroom adviseur

Samenwerking met Public Academy

Public Academy is de grootste opleider van Toezichthouders en Bestuurders in de Publieke Sector.

Samen met Public Academy werken wij aan het verder professionaliseren van de publieke sector.

 

0

Waarachtige gesprekken