De uitdagingen voor de zorg worden steeds complexer: Dit vraagt om bestuurders die authentiek en verbindend zijn en keuzes durven maken.

Startdata

  • Woensdag 26 juni 2024 – Nog enkele plekken beschikbaar
  • Woensdag 6 november 2024

PE-punten

Basisopleiding inclusief specialisatie en meeloopstage: 60 PE-punten

Locatie

Baarn

Investering

Basisopleiding inclusief specialisatie en meeloopstage: € 8.540,- (excl. BTW)

De vervolgopleiding Zorgbestuurder is een verdere verdieping van de Opleiding Bestuurder Publieke Sector. In deze opleiding ga je je gericht oriënteren op je rol als bestuurder in de zorgsector. Een uitgebreide stage bij een bestuurder in de zorg staat hierbij centraal.

Daarnaast ga je aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling. Door middel van een bestuurdersscan, die specifiek gericht is op competenties voor het vervullen van een bestuurdersfunctie, wordt jouw ontwikkelpotentieel in kaart gebracht. Tijdens de opleiding ga je mede aan de hand van je ervaringen uit de stage en de inzichten uit de bestuurdersscan aan de slag met de verdere ontwikkeling van je persoonlijk leiderschap en je rol als bestuurder in de zorg.

Public Academy zorgt voor een stageplaats: Een unieke meeloopstage bij een ervaren bestuurder in de sector als integraal onderdeel van deze vervolgopleiding. De stage geeft je vanuit de praktijk van alledag inzicht en inspiratie om als bestuurder in de zorg aan de slag te gaan.

Tijdens de stage maak je kennis met de interne en externe stakeholders en krijg je een beeld van alles waarmee je als bestuurder van een zorginstelling mee te maken krijgt.

De verdiepingsopleiding bestaat naast de meeloopstage bij een ervaren bestuurder uit 3 dagen verspreid over 6 dagdelen met een ochtend- en middagprogramma.

  • Dagdeel 1 en 2: Bestuurdersscan & Persoonlijk ontwikkelplan
  • Dagdeel 3 en 4: Dilemma’s en Intervisie
  • Dagdeel 5 en 6: Reflectie & Afsluiting

Deelnemers hebben de Opleiding Bestuurder Publieke Sector afgerond en willen met deze vervolgopleiding zich verder oriënteren op een rol als bestuurder van een zorginstelling. Deelnemers zijn afkomstig uit zowel de zorgsector als daarbuiten (non-profit, overheid en bedrijfsleven) en zijn net bestuurder of hebben de ambitie om binnen afzienbare tijd een bestuursfunctie te gaan bekleden.

De 16 PE-punten die behaald worden met deze verdiepingsopleiding van Public Academy worden door de diverse beroepsorganisaties erkend. Na de opleiding ontvang je een certificaat. Public Academy is door Cedeo en scoort hoog op criteria klanttevredenheid, kwaliteit, continuïteit en bedrijfsgerichtheid. Al onze opleidingen zijn eveneens geaccrediteerd door het CRKBO en voldoen daarmee aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen.

Investering
Je investering bestaat uit een deelname fee van € 8.540,- exclusief BTW voor de basisopleiding inclusief specialisatie.
Dit is een all-in tarief inclusief het studiemateriaal, arrangementskosten en begeleiding en verzorging op de locatie, zoals koffie, thee en lunch.

Vergoeding door werkgever?
De opleidingen van Public Academy worden vaak integraal vergoed door de werkgever in het kader van een persoonlijk opleidings- of ontwikkelingsplan. De opgedane kennis en vaardigheden kun je vaak direct toepassen in jouw werkomgeving.

Highlights

Bestuurlijke inzichten

Ervaren bestuurders als docent

Unieke meeloopstage

Waardengedreven leiderschap

Bestuurdersscan

Feedback op persoonlijke ontwikkeling

Inschrijven Wil je deelnemen aan deze opleiding? Schrijf je direct in.