Startdatum

  • Woensdag 26 juni 2024 nog enkele plaatsen beschikbaar
  • Woensdag 6 november 2024

PE punten

  • Basisopleiding: 46 PE-punten
  • Basisopleiding inclusief specialisatie en meeloopstage: 60 PE-punten

Locatie

Baarn

Investering

  • Basisopleiding: € 6.450,- (excl. BTW)
  • Opleiding inclusief specialisatie en meeloopstage: € 8.450,- (excl. BTW)

 

Met de Opleiding Bestuurder Publieke Sector leidt Public Academy een nieuwe generatie bestuurders op voor o.a. zorg, onderwijs en woningcorporaties.

Bestuurders die vanuit intrinsieke waarden een bijdrage leveren aan de maatschappelijke uitdagingen van deze tijd en die vanuit de bedoeling van de organisatie bouwen aan een duurzame en inclusieve samenleving waarin iedereen mee kan doen.

De basisopleiding van de Opleiding Bestuurder Publieke Sector bestaat uit 7 modules verspreid over 14 dagdelen met een ochtend- en middagprogramma.

Je wordt door ervaren bestuurders uit verschillende maatschappelijke sectoren meegenomen in de bestuurlijke opgaven en de specifieke uitdagingen in de zorg, het onderwijs en de corporatiesector en ook wat het betekent om vanuit waardengedreven leiderschap invulling te geven aan je rol als bestuurder.

Bestuurlijke inzichten

Krijg vanuit een bestuurlijke rol zicht op alle interne en externe stakeholders en hoe te werken aan sociale innovatie en nieuwe duurzame samenwerkingsverbanden

 

Sectorspecifieke specialisatie

Persoonlijke specialisatie op de basisopleiding: Een unieke meeloopstage bij een ervaren bestuurder in de zorg, onderwijs of woningcorporatie.

Verandervermogen

Inzicht hoe je als bestuurder het verandervermogen van organisaties kunt versterken en mensen in hun kracht zet vanuit diversiteit en inclusiviteit

Boardroom dynamics

Zicht op de boardroom dynamics en het samenspel tussen bestuur en Raad van Toezicht of Raad van Commissarissen

Alumni netwerk

Opname in de alumnigroep en het uitgebreide netwerk van ERLY

Expertise

Leer de expertise van bevlogen en vooraanstaande docenten/bestuurders die de maatschappelijke sectoren van binnenuit kennen

Inschrijven Wil je deelnemen aan deze opleiding? Schrijf je direct in.