Rik de Lange is per 1 februari jl. gestart als voorzitter van de Raad van Commissarissen van woonbedrijf ieder1. Kirsten van den Hul is tevens op 1 februari jl. gestart als lid van de Raad van Commissarissen op voordracht van de huurdersorganisatie HuurdersBIJ1.

Woonbedrijf ieder1 is de grootste woningcorporatie in de Stedendriehoek en biedt mensen die dat nodig hebben een steuntje in de rug door ze een goede en betaalbare woning te verhuren. Met circa 14.000 woningen in Deventer en Zutphen en ruim 220 medewerkers draagt Woonbedrijf ieder1 bij aan leefbare steden en dorpen door de zorg voor goede en betaalbare woningen.

De heer De Lange is als voormalig wethouder van de gemeente Zutphen goed bekend in de regio Stedendriehoek en was tot eind 2019 burgemeester van de gemeente Duiven. De heer De Lange is bestuurskundige en heeft naast zijn loopbaan in het openbaar bestuur ruime ervaring opgedaan in management-, directie- en toezichtfuncties in de zorg en het maatschappelijk domein.

Mevrouw Van den Hul is voormalig lid van de Tweede Kamer, opgegroeid in de regio Stedendriehoek en heeft brede bestuurservaring. Ook heeft zij ervaring als maatschappelijk ondernemer op het vlak van verandering en communicatie.

Wij wensen woonbedrijf ieder1, Rik de Lange en Kirsten van den Hul heel veel succes!

Lees ook het persbericht van woonbedrijf ieder1: www.ieder1.nl/nieuws/nieuwe-leden-raad-van-commissarissen-woonbedrijf-ieder1/

deventer-2000px