ERLY heeft Omnia Wonen begeleid bij de werving van de nieuwe directeur-bestuurder.

Persbericht Omnia Wonen:

“Monique Govers is de nieuwe directeur bestuurder van Omnia Wonen. Sinds 2012 is zij na een korte periode als ad interim manager in dienst getreden bij woningcorporatie Zayaz als directeur Klant & Vastgoed. Daarvoor was zij al directeur bij corporatie Mitros Nieuwegein en adjunct-directeur bij Portaal Utrecht. Zij volgt Gerard van de Ven op die in juni is vetrokken met pensioen.

Monique Govers ziet deze nieuwe functie als een mooie uitdaging en heeft er heel veel zin in: “Vijfentwintig jaar geleden startte ik mijn volkshuisvestelijke carrière in Amsterdam bij het wijkopbouworgaan Spaarndammer- en Zeeheldenbuurt. Daarna heb ik verschillende corporaties van binnen gezien en verschillende functies bekleed. En nu ben ik aangeland in Harderwijk bij een gezonde, stevige club. Ik mag het stokje overnemen als directeur-bestuurder en dat ervaar ik als een buitengewone eer.”

Vernieuwing, met behoud van wat goed is, dat is de rode draad binnen de taken die Monique in de volkshuisvesting op zich heeft genomen. “Ik werk in de volkshuisvesting omdat ik vind dat iedereen goed en betaalbaar moet kunnen wonen. Ook onze dienstverlening dient zo te zijn en zo ervaren te worden. Wonen doe je samen. Daarom vind ik het belangrijk om in goed overleg met onze huurders samen te werken aan de wensen die er zijn in straten en buurten. Voor nu en de toekomst. En dat kunnen en willen wij als corporatie niet alleen doen, maar juist samen met andere partijen en de deskundigheid die zij in huis hebben, ” aldus Monique Govers.”