Toekomstbestendig leiderschap

De vraagstukken van vandaag en morgen in de publieke sector vragen om managers en professionals die medewerkers en teams mee kunnen nemen in flexibele en wendbare organisaties.

Toekomstbestendige leiders die kunnen motiveren en inspireren om de gewenste veranderslagen te maken en die de brug kunnen slaan tussen strategie en uitvoering. 

Search en sourcinginstrumenten

De huidige arbeidsmarkt vraagt om nieuwe manieren om kandidaten te search en te benaderen. Naast ons netwerk en bestanden maken wij intensief gebruik van diverse (sourcing) instrumenten. Met behulp van o.a. LinkedIn Recruiter en Google en door middel van targeting en messaging benadert ons search team gericht kandidaten die voldoen aan het profiel.

Hierdoor lukt het ons steeds om met verrassende en kwalitatief goede kandidaten te komen die ècht het verschil kunnen maken. 

Snele en transparantie procedure

Snelheid en structuur zijn belangrijke ingrediënten voor een zorgvuldige en succesvolle procedure. Om snel en zorgvuldig een procedure te kunnen doorlopen werken wij met een strakke planning en een uitgebreid stappenplan. De gemiddelde doorlooptijd van een search op managementniveau is circa twee maanden. Onze kandidaten komen zowel uit de profit als not for profit sector. 

Contact Wil je meer weten over onze aanpak voor de werving van managers en professionals?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We maken graag een afspraak voor kennismaking.