Authentieke en verbindende bestuurders

Wij hebben ruime ervaring met de search van bestuurders en directeuren ‘nieuwe stijl’ voor tal van maatschappelijke organisaties, w.o. zorg, onderwijs, woningcorporaties en overheid.

 

Bestuurders en directeuren die authentiek en verbindend zijn, visie hebben op een snel veranderende en complexe werkelijkheid en kunnen bouwen aan duurzame en toekomstbestendige organisaties. 

Breed draagvlak en zorgvuldige procedures

In onze benoemingsprocedures voor bestuurders & directeuren hebben wij veel aandacht voor communicatie en draagvlak in de organisatie.

Gezamenlijk met alle betrokken geledingen worden alle stappen doorlopen, vanaf het opstellen van de profielschets tot de uiteindelijke voordracht van een kandidaat.

 

Daarnaast zorgen wij voor een zorgvuldige screening van de kandidaten op integriteit en competenties.

 

Ook een selecterend ontwikkelassessment maakt vaak onderdeel uit van de procedure. 

Verrassende kandidaten en up-to-date netwerk

Wij beschikken over een relevant up-to-date netwerk en bestand van betrokken en  gedreven bestuurders en directeuren zowel uit de profit als not for profit sector. 

 

Hierdoor kunnen wij altijd snel een goede match maken en kunnen onze opdrachtgevers altijd vanuit een luxepositie kiezen.

 

Wij staan bekend om verrassende kandidaten, die out of the box kunnen denken en moed en lef hebben om in deze tijd moeilijke keuzes te maken. 

Wil je meer weten?

We maken graag een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking om onze aanpak en visie nader toe te lichten.