Talentmanagement

Zicht op competenties en vaardigheden

Volg ons op LinkedIn voor de laatste vacatures

Talentmanagement

Is uw organisatie in verandering en wilt u een andere inzet van mensen? Talentmanagement biedt ondersteuning bij in-, door- en uitstroom vraagstukken.

Met talentmanagement krijgt u, aan de hand van een analyse van de aanwezigheid van talenten in uw organisatie, zicht op de ontbrekende kwaliteiten. Daarnaast kan talentmanagement u helpen om ontwikkelingen in de organisatie te versnellen en daarmee betere prestaties van de organisatie te realiseren.

Zicht op competenties en vaardigheden

Om zicht te krijgen op de competenties en vaardigheden van uw managers en medewerkers hebben wij de talentschouw ontwikkeld. De talentschouw maakt inzichtelijk hoe iemands persoonlijke ontwikkeling zich verhoudt tot de behoeften van de organisatie en hoe dit eventueel verder ontwikkeld kan worden.

Middels een kwalitatieve analyse krijgt u zicht op de huidige performance en functioneren van uw managers en medewerkers, gekoppeld aan het gewenst potentieel. Het resultaat van de talentschouw is een goed inzicht in de krachten, ontwikkelgebieden en inzetbaarheid voor de toekomst van uw managers en medewerkers.

Persoonlijk Ontwikkel Plan (POP)

Op basis van de talentschouw wordt van iedere individuele manager en medewerker een Persoonlijk Ontwikkel Plan (POP) gemaakt. Een POP geen inzicht op welke wijze de gewenste competenties bij de managers en medewerkers kunnen worden ontwikkeld, zodat richting kan worden gegeven aan het in-, door- en uitstroombeleid.

Voor meer informatie

Wilt u meer informatie over wat talentmanagement voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze consultants staan u graag te woord om onze visie en aanpak nader toe te lichten.

T: 035 – 543 00 88
E: info@erly.nl