Carrière Coaching

Maatwerk en intensieve begeleiding

Volg ons op LinkedIn voor de laatste vacatures

Maatwerk en intensieve begeleiding

Zelfkennis is een belangrijke voorwaarde voor ontwikkeling. Wat zijn uw sterke en minder sterke eigenschappen? In welke functies en organisatievormen zit u het best op uw plek? Hoe zet u de volgende stap in uw carrière? Met onze coaching trajecten ondersteunen we u door middel van intensieve begeleiding in het persoonlijk ontwikkelproces. Vanuit een pragmatische en gerichte arbeidsmarktbenadering helpen we u vervolgens met het zetten van de volgende stap.

Carrière coaching

Onze aanpak kenmerkt zich door een unieke combinatie van zorgvuldige en intensieve coaching methodes en een pragmatische zoektocht naar geschikte vacatures en netwerken.

Door middel van een uitgebreid assessment en intensieve gesprekken wordt nauwkeurig nagegaan in welke functie en welk type organisatie uw kwaliteiten het best tot hun recht komen. Vervolgens koppelen we uw competenties en ambities op realistische wijze aan de mogelijkheden van de arbeidsmarkt. Wij maken hierbij onder meer gebruik van onze opgebouwde kennis en ervaring uit search- en recruitmentactiviteiten in zowel publieke als private sectoren. Daarnaast zetten wij ook regelmatig ons eigen uitgebreide netwerk in op bestuurs- en managementniveau om nieuwe perspectieven te bieden op de arbeidsmarkt.

Onze jarenlange praktijkervaring, uitgebreide netwerk en een scherp inzicht in de arbeidsmarkt voor senior management, geeft ons een unieke positie om u versneld naar een volgende stap in uw carrière te begeleiden.

Voor meer informatie

Wilt u meer informatie over carrière coaching? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze consultants staan u graag te woord om onze visie en aanpak nader toe te lichten.

T: 035 – 543 00 88
E: info@erly.nl