Assessments

Kennis van persoonlijkheid en drijfveren zijn
de belangrijkste prognoses voor succes

Volg ons op LinkedIn voor de laatste vacatures

Ontwikkelassessments

Bij al onze activiteiten maken wij veelvuldig gebruik van assessments en besteden wij veel aandacht aan de ontwikkeling van mensen. Of het nu gaat om leiderschapsontwikkeling, capaciteitsbeoordeling, managementaudits, teamontwikkeling of loopbaanontwikkeling.

Fit- en propertest voor bestuurders en commissarissen

Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring met het selecteren en benoemen van bestuurders en toezichthouders. Op basis van deze ervaring hebben wij een geschiktheidstoets voor bestuurders en commissarissen ontwikkeld. Naast de juiste inhoudelijke competenties en vaardigheden, wordt met deze toets in het bijzonder gekeken naar integriteit, gedrag, persoonlijkheid en de onderliggende waarden en normen.

Carrière coaching

Wat zijn uw sterke en minder sterke eigenschappen? In welke functies en organisatievormen zit u het best op uw plek? Hoe zet u de volgende stap in uw carrière? Met onze coaching trajecten ondersteunen we u door middel van intensieve begeleiding in het persoonlijk ontwikkelproces.

Team- en leiderschapsontwikkeling

Een voorwaarde voor succes van een organisatie is dat het gedrag en de competenties van de medewerkers en teams aansluiten bij de uitgezette koers. Door middel van verschillende ontwikkelprogramma’s helpen wij de effectiviteit van mensen en teams, en daarmee ook organisaties, te verhogen

Talentmanagement

Is uw organisatie in verandering en wilt u een andere inzet van mensen? Talentmanagement biedt u een analyse van de aanwezigheid van talenten en geeft u zicht op ontbrekende kwaliteiten. Daarnaast kan het u helpen om ontwikkelingen in de organisatie te versnellen en daarmee betere prestaties van de organisatie te realiseren.

Laatste vacatures