De Flexibele Organisatie

Compacte en efficiënte organisaties die wendbaar zijn

Volg ons op LinkedIn voor de laatste vacatures

De toekomstige organisatie is een “Flexibele Organisatie”

Organisaties worden steeds meer geconfronteerd met een nieuwe werkelijkheid. Van organisaties wordt verwacht dat zij bedrijfsmatig en adequaat in kunnen spelen op al deze veranderingen. Dit vraagt om Flexibele Organisaties, die efficiënt en wendbaar zijn. Naast een compacte organisatie en efficiënte processen, vraagt de Flexibele Organisatie om verandering van cultuur en om nieuwe en andere competenties van medewerkers en leidinggevenden. ERLY biedt handvatten om deze verandering in gang te zetten en te komen tot een Flexibele Organisatie.

De Flexibele Organisatie vraagt om ander gedrag, competenties en leiderschap

De organisaties van de toekomst zullen compacte organisaties zijn, die bedrijfskosten zoveel als mogelijk willen beperken en waar kan zaken uitbesteden of in samenwerking met anderen doen. Dit vraagt om andere competenties en vaardigheden van medewerkers en leidinggevenden. Wij begeleiden organisaties om deze veranderingsslag te maken en om de gewenste competenties bij medewerkers en leidinggevenden te ontwikkelen om gezamenlijk tot de gewenste cultuur en bemensing te komen.

Wilt u de effectiviteit en flexibiliteit van uw organisatie vergroten?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze consultants staan u graag te woord om onze visie en aanpak nader toe te lichten.

T: 035 – 543 00 88
E: info@erly.nl