Cultuurverandering

Sturen op gedrag en competenties

Volg ons op LinkedIn voor de laatste vacatures

Bedrijfscultuur kritisch bezien én veranderen

Een nieuwe strategie is vaak alleen succesvol als organisaties ook bereid en gemotiveerd zijn om hun bedrijfscultuur kritisch te bezien en te veranderen. Door de integrale aanpak van ERLY wordt bij het bepalen van de strategie al in een vroeg stadium gekeken naar de gewenste cultuur, waardoor de verbinding tussen medewerkers en organisatiedoelen optimaal tot stand kan komen.

Sturen op gedrag en competenties

Een effectieve implementatie van een gewenste cultuur kan alleen als er gestuurd en gezamenlijk gewerkt wordt aan het verbeteren van competenties en gedrag op alle niveaus in de organisatie. Daarnaast is het van belang dat de juiste mensen op de goede plekken komen te zitten en dat afdelingen en teams echt samenwerken. Wij geloven dat alleen op deze wijze optimale resultaten bereikt kunnen worden.

Leiderschapsontwikkeling, talentschouw en competentieontwikkeling

Geen standaardoplossingen, maar maatwerk om te komen tot duurzame verandering. Leiderschapsontwikkeling, talentschouw, en competentieontwikkeling maken onderdeel uit van onze aansprekende cultuurtrajecten.

Voor meer informatie

Wilt u meer informatie over onze ondersteuning bij een cultuurverandering? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze consultants staan u graag te woord om onze visie en aanpak nader toe te lichten.

T: 035 – 543 00 88
E: info@erly.nl

header-assessments

Team- en leiderschapsontwikkeling

De huidige tijd vraagt om inspirerende en verbindende teams en leiderschap.

Unknown

De Flexibele Organisatie

Handvatten om te komen tot een meer compacte en wendbare organisatie.

header-assessments

Fit en proper test

Geschiktheidstoets voor bestuurders en commissarissen gericht op competenties en persoonlijkheid.