Referentienummer: 35317

wonenCentraal
Lid Raad van Commissarissen
35317

Lid Raad van Commissarissen (Consumentenbelangen)

Betrokken toezichthouder met kennis van consumentenbelangen en dienstverlening

Volg ons op LinkedIn voor de laatste vacatures

De Raad van Commissarissen

De Raad van Commissarissen van wonenCentraal bestaat uit zeven leden en is een (zelf) kritisch en constructief functionerend team. Geldende codes worden uit overtuiging onderschreven en toegepast. Integriteit en eerlijkheid worden verwacht en aangemoedigd, net als tegenkracht binnen de organisatie.

Profiel

Ter aanvulling van de deskundigheden van de huidige leden van de RvC zijn wij voor vervulling van de zetel op voordracht van de huurdersorganisatie Albanianae op zoek naar een kandidaat die in het bijzonder kennis en ervaring heeft op het gebied van klanten of consumentenbelangen en (commerciële) dienstverlening. U heeft visie op de huurders van nu en in de toekomst. U bent betrokken bij maatschappelijke ontwikkelingen en heeft een duidelijke affiniteit met de doelgroep. Daarnaast heeft u zicht op governance vraagstukken en de rol van een RvC. U bent een teamspeler, die als lid van een geëngageerd collegiaal team mede richting weet te geven aan strategische besluitvormingsprocessen. U bent als persoon verbindend en weet op niveau te schakelen tussen disciplines en onderwerpen , maar ook qua gedrag tussen mensen en organisaties. U beschikt over een academisch werk- en denkniveau en bestuurlijke ervaring. U bent kritisch en heeft het vermogen om anders te zien en anders te denken. U voelt zich thuis in een open cultuur, waar een scherpe discussie niet uit de weg wordt gegaan en volop ruimte is voor humor.

Reactie en procedure

Denkt u op basis van het geschetste profiel een geschikte kandidaat te zijn als lid van de Raad van Commissarissen van wonenCentraal, dan nodigen wij u uit om uw brief met CV te sturen aan ERLY, the consulting company, t.a.v. drs. Lilian Vos,  telefoon (035) 5430088, e-mail: sollicitatie@erly.nl o.v.v. ref.nr. 35317 (aandachtsgebied consumentenbelangen). De link naar de uitgebreide profielschets vindt u rechtsboven deze vacaturetekst, boven de sollicitatiebutton. Vanzelfsprekend is een vertrouwelijke behandeling van uw gegevens gewaarborgd.     

Tijdschema

  • Sluitingstermijn reacties: 12 november 2014
  • Voorselectie: week 47
  • Gesprekken met selectiecommissie: woensdagavond 3 december 2014 en donderdagavond 4 december 2014
Wonencentraal logo
wonenCentraal | Alphen aan den Rijn
WonenCentraal is een moderne en vooruitstrevende woningcorporatie met bijna 8200 woningen. Als grootste sociale verhuurder in Alphen aan den Rijn zet zij zich in voor het goed en betaalbaar huisvesten van mensen met lage inkomens. De komende jaren zal zij zich daarbij met name richten op de kwaliteit en de betaalbaarheid van de bestaande voorraad. WonenCentraal is een integere, open en transparante organisatie en zet sterk in op de dialoog met belanghouders. Zij streeft onder andere naar meer zelfregie van bewoners. WonenCentraal is daarnaast volop bezig  om de flexibiliteit en wendbaarheid van haar organisatie te vergroten om zo adequaat in te kunnen spelen op alle nieuwe ontwikkelingen in de volkshuisvestingssector.
header-vacatures

Open Sollicitatie

Wij nemen contact met u op zodra wij passende functie voor u hebben.
block-governance

Leergang aankomend commissarissen

Lees hier meer over de leergang aankomend commissarissen 2015.
header-assessments

Assessments

Kennis van de persoonlijkheid is belangrijke voorwaarde voor succesprognose.
Solliciteer hier

Uw achternaam (verplicht)

Uw voornaam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Motivatiebrief uploaden

CV uploaden

Geef uw interesse aan

 Commissarissen en toezichthouders Bestuur & Directie Management Professionals Interim

Aanmelden

Aanmelden opleiding Commissarissen Publieke Sector

Uw voornaam (verplicht)

Uw achternaam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)